Zasebnost in piškotki

Osebni podatki naših strank so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Upravitelj Gostinskega Lokala Pr`Gantari., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih strank.

Za potrebe poslovanja zbira naslednje uporabnikove podatke:

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Vsi omenjeni podatki, shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Gostilna Pr`Gantari lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz gostilne, podatkov o strankah v nobenem primeru ne bom predal nepooblaščenim osebam. Z strankami bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih Gostilna Pr`Gantari zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov naše gostilne.

< Nazaj na stran